Kdo smo?

Puranatura je bila ustanovljena zaradi potrebe po kozmetičnih izdelkih, ki so popolnoma naravni in cenovno ugodni. Ugotovili smo, da kozmetična industrija razvija sestavine, ki so bile nekoč smatrane kot »varne« v resnici pa sčasoma škodijo človeškemu telesu.

Prepričani smo, da je vse kar naše telo potrebuje, v naših izdelkih, ki so iz naravnih sestavin in so brez sulfatov, parabenov in sintetičnih dišav, ki nehote poškodujejo lase in kožo. Naš cilj je, da uporabite čim več naravnih in organskih sestavin, kot je mogoče, kar bi v svetu omogočalo, da bi se proizvajalo izdelke najvišje kakovosti. Naši izdelki za nego so iz naravnega masla, eteričnih olj, nosilnih olj in naravnih arom. 

Naša naloga je, da podpremo proizvode, ki ne poškodujejo las ali telesa, ampak popraviljo in krepijo las ter povečajo naravno lepoto vsakega posameznika. 
Brskajte še naprej Kliknite in si oglejte našo ponudbo v celoti! PRIKAŽI VSE IZDELKE
  • PLAČILNE METODE:
  • paypal
  • PredračunPredračun
  • Po prevzemuOb prevzemu z gotovino
  • paypalVarno plačilo
Copyright © 2019 Puranatura d.o.o.Ekološka, organska in naravna kozmetika. Na naši spletni strani si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke, če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite.