Lepota brez nasmeha na vašem obrazu ni prava lepota.  Za nasmeh, ki bo poskrbel za zavidljive poglede, potrebujete mehke, prožne in rožnate ustnice, ki so najprivlačnejši del na vašem obrazu. V nadaljevanju boste našli enostavne nasvete za nego vaših ustnic.

Lepe zdrave ustnice

Kako narediti vaše ustnice rožnate?

Za pripravo mešanice potrebujete enako količino paradižnikovo mezgo, polnomastno smetano in rožnato barvo za ustnice. Nanesite na vaše ustnice vsak dan. Po nekaj dneh boste opazili spremembe. Za rdeče ustnice lahko uporabite cvetove rdeče vrtnice z glicerinom, nanesite na vaše ustnice in pustite za nekaj minut, nato sperite s hladno vodo.

Kako narediti vaše ustnice prožne?

Naredite piling z dodajanjem enakih količin olivnega olja in sladkorja, s krožnimi gibi nanesite na ustnice, nato pa z njimi ta piling še razmažite. Mrtve celice lahko odstranite z nežnim drgnjenjem z zobno ščetko. Tako bi morali dobiti prožne, gladke ter voljne ustnice.

Kako pripraviti domači balzam za ustnice?

Vzemite eno žlico čebeljega voska in ga stopite v mikrovalovni pečici, nato dodajte eno žličko mareličnega ali ognjičevega olja in vse skupaj dobro premešajte. Pustite, da se ohladi do sobne temperature. Dodajte nekaj kapljic eteričnega olja. To mešanico nato shranite v tesno zaprt kozarec ali posodico za balzam. Ta balzam za ustnice lahko uporabite vsak dan. Stranskih učinkov ni.

Če niste vešče v pripravi domače kozmetike, najdete v naši spletnih trgovine noro dišeče, 100% naravne balzame za ustnice Crazy Rumors.